Мутил угао водио тунел осветљење

Љанxи Yахуа осветљење сијалица тунел до креирате сигурно окружење за саобраћај уз погодност смањену одржавања, јер имају високу ефикасност блистава и веома су енергија-еффицие

Product Details

Љанxи Yахуа осветљење сијалица тунел до креирате сигурно окружење за саобраћај уз погодност смањену одржавања, јер имају високу ефикасност блистава и су изузетно енергетски ефикасна, одржавање, издржљиви и поуздани, зато је посебно па могу да издрже изузетан амбијентални услови у тунелима.

Постоји мутил различитих носача осветљење избор. То је једноставан за инсталирање. током своје алуминијум смештај, добар топлоте разуздан живот поуздани извори ЛЕД и више управљачких програма значи нула-одржавање.


Са преко 15 година искуства у тунелу расвета, Yахуа пале понуде технолошки најнапреднија луминаире који су доступни за тунел и подвоћњака осветљење за широк спектар путу &амп; раил апликације. Нови тунел ЛЕД освјетљење пружа за штедњу енергије и одрживо решење за апликације које се обично користе 90-300 wатт луминаирес више конфигурација за монтажу.

Високо је пројектовао за оптичке перформансе и термални управљање, пружа преко 15 година поуздан операције са више осветљење расподелу у платформу која може да издржи захтевна окружењима тунел расвета.

Апликација:

Тунели

Ундерпассес

Покривена паркова

Јавне и индустријске зоне


Hot Tags: мутил угао ЛЕД тунел расвета, подвоћњака паљења, тунел ЛЕД луминаире Кине, фабрика, произвођача, добављача, трговина на велико дизајна, извођачи радова, трошак, цену, пројекта, на продају
Feedback
Fikr-mulohaza
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Број 1, Xинxи Авенија, нови индустријски Парк, високу технологију Зоне, Xиан град, Кина
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com
Љанxи Yахуа осветљење електро опреме Цо., Лтд