Мутил угао водио тунел осветљење

Љанxи Yахуа осветљење сијалица тунел до креирате сигурно окружење за саобраћај уз погодност смањену одржавања, јер имају високу ефикасност блистава и веома су енергија-еффицие

Product Details

Љанxи Yахуа осветљење сијалица тунел до креирате сигурно окружење за саобраћај уз погодност смањену одржавања, јер имају високу ефикасност блистава и су изузетно енергетски ефикасна, одржавање, издржљиви и поуздани, зато је посебно па могу да издрже изузетан амбијентални услови у тунелима.

Постоји мутил различитих носача осветљење избор. То је једноставан за инсталирање. током своје алуминијум смештај, добар топлоте разуздан живот поуздани извори ЛЕД и више управљачких програма значи нула-одржавање.


Са преко 15 година искуства у тунелу расвета, Yахуа пале понуде технолошки најнапреднија луминаире који су доступни за тунел и подвоћњака осветљење за широк спектар путу &амп; раил апликације. Нови тунел ЛЕД освјетљење пружа за штедњу енергије и одрживо решење за апликације које се обично користе 90-300 wатт луминаирес више конфигурација за монтажу.

Високо је пројектовао за оптичке перформансе и термални управљање, пружа преко 15 година поуздан операције са више осветљење расподелу у платформу која може да издржи захтевна окружењима тунел расвета.

Апликација:

Тунели

Ундерпассес

Покривена паркова

Јавне и индустријске зоне


Hot Tags: мутил угао ЛЕД тунел расвета, подвоћњака паљења, тунел ЛЕД луминаире Кине, фабрика, произвођача, добављача, трговина на велико дизајна, извођачи радова, трошак, цену, пројекта, на продају
Сродни производи
Feedback
Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Број 1, Xинxи Авенија, нови индустријски Парк, високу технологију Зоне, Xиан град, Кина
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com