Yахуа паљења ЛЕД биљка расте светло

Source:

Yахуа осветљење ЛЕД биљка расте светло

ЛЕД расвјета узгајање више штетан за здравље

Са сталним експанзију у ЛЕД расвету, осветљење биљке у пољу имати место, и постепено се примењују на разним пољима производње пољопривредних усева, воће и биљне производње, флоwерцултиватион и тако даље. Иако апликација мања од величине један обични комерцијални осветљење или кући осветљење као широко, али освјетљење биљака као посебно поље примене ЛЕД, због њихове супериорности, постепено препознаје на тржишту, тржишна потражња расте

Биљка расте светло збацити традиционалне пољопривредне методе

т је пријавио које, на основу техничке фабрике различите спектра, андqуот; Преференцесандqуот ; изаберите одговарајући ЛЕД лампе замијенити сунце као извор светлости, светлост 24 сата на дан, температура може бити унутар биљку фабрика, влажности, светло, ваздух и угљен диоксид концентрација храна решење и других еколошких фактора у реалном времену аутоматског праћења да осигура максималан ефекат фотосинтезу. У поређењу са традиционалним изрезивање шаре, високо преоптерећености њихове земље и без напора операција, висок степен механизација, без загађења производа сигурности, због хранљивости значајно побољшана, у представи резултате истраживања код куће и у иностранству хортикултуре инжењеринг поље било велики утицај. С напретком у технологији, употреба ЛЕД светло у свемиру да расту неке биљке имају врло ефикасан.

У ствари, због ниске температуре ЛЕД лампе може ставити у најбољој позицији из биљке ближе, тако да може да осигура да сви делови биљке биле потпуно исте иллуминанце. Овај приступ за елиминисање штетних пестицида, ђубрива и конзерванса правио повећање органске предати, и умало није Хемија је додао, са модерним трагање за висококвалитетне зелено и здрав живот сврху се поклапају. Поред тога, контролу над индоор узгој по ЛЕД извор могу да смањење од 50% у односу на традиционални начин циклус раста биљке. То значи које уживају потрошачи локално израсла свеже усеве као сан је постао могућ.


Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Број 1, Xинxи Авенија, нови индустријски Парк, високу технологију Зоне, Xиан град, Кина
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com