Да ли је то интелигентан уличне расвете?

Source:

Интелигентни улици осветљење, како се очекује, постати представља значајан продор у изградњи паметан град. Будућност у бежичне Wи-Фи, пуни се гомила, праћење података, еколошки надзор, Пољаци и другим пољима, можеш да се поуздаш улица светла и интелигентном контролом платформа за постизање.


Интелигентни улици светло је примјену напредне, ефикасан и поуздан власт ред носач и бежичну ГПРС / ЦДМА комуникационе технологије, да оствари удаљене централизовану контролу и управљање са улице. Систем има функције за Аутоматско прилагођавање светлине према проток саобраћаја, контрола удаљеног осветљење, покривености бежичне мреже, кривица активни узбуна, осветљење кабл безбедности, даљинско очитавање бројила и друге функције, знатно чувања енергије ресурсе, повећавају ниво управљања јавног осветљења, употреба градске интелигентна осветљење систем, операције и трошкови одржавања бити смањен за 56% годишње.


Национални подаци завода за статистику показују да је из 2004 године да 2014, број градске осветљење од 10.5315 на 2301.91 милиона, град пут осветљење индустрији да се одржи тренд брз развој. Поред тога, последњих година, Цхинаанд #39; с укупна потрошња расвета конта за око 14% потрошње струје. Између њих, пут и положено осветљење електрицитет потрошње рачуне за око 38 одсто осветљење потрошње струје, постао највећи области осветљења. Традиционални улици лампе генерално натријум-на основу, високо енергетске потрошње и високе хабање и сијалица до можете смањити потрошњу енергије, у укупном штеди енергију стопу може достићи 50% или више. Након интелигентна трансформације, на интелигентан ЛЕД светла свеобухватне штедњу енергије очекује се стопа до 70%.


До краја прошле године, број Цхинаанд #39; с интелигентна градјевинци достигла 386, мудрост, град крај концепт истраживања постепено у фази суштинске изградње. Са убрзање изградње мудрост у граду, као и Интернет ствари, замагљују при раду са рачунаром и друге нове генерације за информационе технологије у широкој употреби, интелигентна светло радови на улици донеће могућности за брз развој. Очекује да ће до 2020 године, Цхинаанд #39; с ЛЕД интелигентна лапму продор на тржиште ће се повећати за око 40%


Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Број 1, Xинxи Авенија, нови индустријски Парк, високу технологију Зоне, Xиан град, Кина
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com