Популарни Беј средњој ЛЕД светло за комерцијалне и индустријске апликације

Source:

Популарни ЛЕД високе Беј светло за комерцијалне и индустријске апликације

Беј праменови су савршено решење за опсег реклама, индустријских, магацин и стамбене ситуације, супериорни осветљење перформанси.

Традиционално је индустријски лустер, праменови Беј ЛЕД може користити за опсег окружења и јави се широк спектар облика и величина који одговара потребама свих окружења.


Док свјетла се може користити у спортове или центри за рекреацију, фабрика јединице, комерцијалним окружењима и магацина конверзије су такође једнако погодна за широк спектар индустријске и комерцијалне употребе где власници траже решење за ефикасно осветљење сеф и енергију.


ВОДИО Беј праменови.су јединствени због њихове способности да буду инсталирани 20 метара или већа, која нуди низ прилика за својства са високим плафонима и изазовно инсталацијама.


Беј праменови нуде висока ефикасност функције и предности:


-Разне осветљење шаре - ЛЕД високе заливе може бити инсталиран у опсегу од дизајнера да одговара потребама и потребама дизајна осветљење својства.


-Високо енергетске ефикасности - светла функционише енергетски ефикасније и достави 70%, чување на ваш рачун за традиционалну енергију. Током животног века у инвентар, светло ће достави огромну уштеду за некретнине и сруши укупне Растући трошкови предузећа или индустријску својину.


-Смањено одржавање - све осветљење инвентар су подржале гаранцију и захтевају практично без одржавања за живот у инвентар. Смањење одржавања значи да је повећање сигурности за власника некретнина и одржавање екипе пружање средстава за управљање.


-Дуг живот - високи простор за ЛЕД су предвиђене живота између 70 000 и 200 000 сати на основу излаза, што може бити око 30 година за сваку сијалицу.


Да ли ти треба осветљење за Ваше подручје складишта право кроз твоју хангар за авионе, ЛЕД високе заливе нуде опције из осветљење панели луминаире стил светла упознати ваших захтева тачну осветљења осветљење на опсег.


ЛЕД је су популаран избор за стамбених и пословних простора, као и понуде за заштиту животне средине, а коштала штедња плус супериорна осветљење опције за власника зграде. Светла премашити традиционалних сијалица користе у комерцијалним и индустријским својства, укључујући метал халидну, флуоресцентно, ХИД и високог притиска натријум опрема.


Ако сте у потрази за савршен сијалица за своје комерцијалне или индустријске својство градитељ, ми ћемо вам понудити нам цена на велико и врхунску услугу.


Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Број 1, Xинxи Авенија, нови индустријски Парк, високу технологију Зоне, Xиан град, Кина
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com