Метро /метро ЛЕД расвета снабдевач Yахуа осветљење

Source:

Врло важно је ЛЕД расвету високог квалитета, стабилан и поуздан. Уверавам све довело лагано само да добро одбијање топлоте?

1 . умри кастинг високе чистоће алуминијум легура стамбеног и укупном пресоване светло обраде технологију да се осигура добар ефекат хлађења, смањење ефикасна употреба ЛЕД светло у процесу опадања.

2 . У циљу да осигура поузданост производа из које предводе извор, смо адоптец увезен чипс, висока ефикасност блистава, дуг живот, добро стабилност, висока поузданост; Светло тело са високо квалитетне ЛЕД за хлађење главни материјал анти-оксидације, корозије корозија, термални добре перформансе, анти-електромагнетске сметње. У контроли квалитета, строги складу са национални стандарди за производњу и тестирање фабрика, изаберите извор националног сијалица квалитета надзора и инспекције центра и других ауторитативних националног тестирања агенција, независног тестирања и за цертификацију да осигура производ сигурност и поузданост.

То је поменути да је Метро осветљење припадају средине апликације је сложен и тестирање технологија тржишне сегменте, већина пројеката ићи кроз поновљене репарације прихватање од стране власника. Мислим да боље производње концепата и богато наслеђе у подземној ЛЕД расвета, свих метро ЛЕД расвета пројекат све одједном кроз прихватање и одобравање.

ЛЕД лампе за штедњу енергије, стабилност, трајност, интелигентна контрола има неупоредив предности традиционалног осветљење и ЛЕД карактеристике снажан земљотрес изузетно је погодан за подземне послују окружење. Али у домаћим постојеће подземне мреже, само неколико редака користити ЛЕД расвету, већина осталих традиционалних расвета, ЛЕД расвета тржишта потенцијалних метро могу се описати као прилично велике.


Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Број 1, Xинxи Авенија, нови индустријски Парк, високу технологију Зоне, Xиан град, Кина
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com