Сијалица до ноћу да смањите светлину УК угљен смањење исправне спасити трошкова

Source:

Округу Хартфорд, северно од Лондон, велика Британија ће почети да бисте прилагодили светлину светла, додатно уштеде. У протеклој години, у округу Хартфорд, је било постепено смањена многим провинцијама трошкове. Сада владиним агенцијама и размисли о новим начинима уштеде, у сред ноћи умањивањем светлину сијалица до да уштеде новац.

Овај андqуот; затамњења светла и омогућити да се смањи број офандqуот; У првој групи тест план ће омогућити почетка светла ЛЕД која је покренута. Овај програм се фокусира на неким пољима током ноћи да смањите светлину светла, улица осветљење и скратили време. Постојећа улица у 11 оанд #39; сат ноћу до 06 х има спуштене су на 25% светлину.

Сијалица до не само од традиционалног високог притиска натријум светла смањење емисија угљеника, али такође помоћи од владе да оствари циљ од пореза емисија угљен. Смањите светлину светла моћи ће да се додатно смањити потрошњу енергије за 25%, са неколико минута дневно да се смањи време операције након песак у кулу, годину можете да сачувате отприлике 92 сата часова осветљење


Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Број 1, Xинxи Авенија, нови индустријски Парк, високу технологију Зоне, Xиан град, Кина
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com