Како бисте направили разлику између поплаве ЛЕД светло и ЛЕД рефлектора?

Source:


Понекад наилазимо светло ЛЕД потоп и ЛЕД рефлектор два различита уређаја. Па која је разлика између њих? Погледајте опис следеће:

ВОДИО спот светло, такође познат као рефлектора, спот светла, рефлектора, итд., углавном користи за архитектонски осветљење, и комерцијалних простора расвету, декоративне компоненте на тежи, изглед туру и праведно, јер обично узети у обзир разлоге за топлоту, тако да његов облик и традиционални глумце светлост или има неке разлике.

Поплава ЛЕД светло функције:

Сијалица до се најчешће користе у тржиште је у основи избор 3030 лампа перли замијенити ЛЕД велике снаге 1W имитација луменс структура (сваки ЛЕД компоненте произведених сочиво ПММА висока ефикасност, његова главна функција је секундарни дистрибуцију ЛЕД светло, то јест, секундарни оптику), постоје неке компаније због добра Термичка обрада технологија , а изабране 3W или чак и виша сила ЛЕД. Погодан је за великог обима приликама, осветљење, осветљење и друге зграде.

Друге ствари треба обратити пажњу на рефлекторе?

1 , средње-невиности алуминијум рефлектор, најпрецизније зрак, најбољи одраз ефекат.

2 , симетрична сузити угао, шири угао и асиметричног лаке дистрибуције система.

3 , иза жаруље отвореном-тип замену, лако одржавање.

4 , лампе су опремљени тањир калибрације за олакшавање корекцију зрачењем угла.

ВОДИО пројектује светлост кроз уграђене микро-чип контролу, у малим инжењерске апликације, без контролера може да се користи за постизање прелив, скок, боја бљескање, случајни бљескање, наизменичне градијенте и других динамичних ефеката, можете такође ДМX контрола, да оствари гањати, скенирање и друге ефекте. На локацијама главних апликација тренутно са овим: једна зграда, историјске зграде, екстеријер расвета, Вањско светло зграду кроз осветљење, унутрашње расвете, зелени крајолик, расвета, билборд расвету, медицинских и културних објеката, осветљења, игранкама и друге објекте за забаву паљења и тако даље.

Најбоље је да расветле објекте једнообразно у свим правцима од одређеног тренутка, и користите га за поређење сијалице и свеце. Рефлекторе може бити постављен на сцени. На пример, то могу поставити изван опсега камере или унутар објекта. Нормално је да користите многе различите боје од рефлекторе у сцени. Ови рефлектори бити тмурно предвиђена и помешане на моделу. Због широк спектар рефлекторе, рефлектори лако предвидљив и имају многе поможно користи, као што је постављање рефлектором близу површина објекта, за израду јако светло.

Треба напоменути да је са рефлектором није могуће је успоставити много, у супротном на приказе појавиће се туп и круто. Стога, у уобичајени нацрта произведен, платити више пажње да искусе осветљење параметре и распоред ефекте на целу сцену од утицаја светлосни ефекат, а више искуства, господар освјетљење са вјештине.

Рефлектори функције:

Рефлекторе осветљавају објекте једнообразно у свим правцима од одређене тачке, а то најбоље је користити сијалице и свеће за аналогију. Рефлекторе може бити постављен на сцени. На пример, то могу поставити изван опсега камере или унутар објекта. Нормално је да користите многе различите боје од рефлекторе у сцени. Ови рефлектори бити тмурно предвиђена и помешане на моделу. Због широк спектар рефлекторе, рефлектори лако предвидљив и имају многе поможно користи, као што је постављање рефлектором близу површина објекта, за израду јако светло.

Поплава ЛЕД светло и разлику између Осветлењем

Разлика између рефлекторе и рефлектора не само огледа се у визуалне ефекте расвета, рефлекторе и рефлекторе у коришћењу мере опреза такође се разликују. Рефлектори и рефлектора, разлика је да се рефлектори могу није могуће успоставити превише, тако да ће се појавити у визуелним ефектом равне и досадне, у производњи више пажње да искусе осветљење параметре и ефекте од ефеката осветљење целе сцене. Рефлектора је потребно обратити пажњу на: најпрецизније зрак, средње-невиности алуминијум рефлектор, најбољи одраз, симетрична уско-угао, љирокоугаони и асиметричне лаке дистрибуције система, гипс светлост лампе су обезбедјени тањир скала за лако корекције зрачењем угао.

Рефлектори и рефлектора разлику између перформансе опсега зрачењем између двојице, рефлекторима познат је и као пројекција лампи, рефлектора, рефлектора, итд., углавном користи за архитектонски осветљење и осветљење пословни простор, декорација сексуалне компоненте тежи, у у манекенству дизајнирати више типова стилове. Рефлектором је конзерве у свим правцима у свим правцима чак и осветљење тачка извор светлости, зрачењем опсега који се могу прилагодити, може да се користи стандардни рефлектори осветљавају целе сцене.


Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Број 1, Xинxи Авенија, нови индустријски Парк, високу технологију Зоне, Xиан град, Кина
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com