Од спортских Олимпијске игре Рио осветљење дешавања

Source:

Из Олимпијске игре у Рио спортски догађаји осветљење

Олимпијске игре у Рио је дошао до краја, и иако је и даље мање од задовољавајуће. Од спорта, осветљење, нико да види неке догађаје.

1 , металну халидну је и даље главни олимпијски стадион у Рио

Према непотпуне статистичким подацима, више од 70 одсто Рио Олимпијског стадиона и даље користити јефтине и исплативе метал-халидну лампу и металну халидну лампа технологија је озбиљна, стабилна перформанси, главни извор је Олимпијских игара објеката.

2 , ЛЕД расвета апликација за спортски терен

ЛЕД расвету је нови омиљени спорт. Према статистици је непотпун, бар постоје више од 2 000 пара ЛЕД расвету користи у свим врстама објеката, објеката, спортски ЛЕД осветљење брз развој технологије.

ЛЕД стадион расвету.је будућег правца развоја.

3 , привремена осветљење за велике мулти-спорт

Мајор игре објеката да користите веће количине, поред употребе класичних трајна зграда, али такође треба да користите центрима за конвенције и других великих простора подесити привремени објекти, а неки такође треба да користе вадимо објекте. Бивши најпогоднији осветљење решење је да користите је привремено место осветљење систем који се може користити за унапређивање осветљење допунске осветљење стандардни најнижег нивоа објеката испуне услове Олимпијских игара. Допунски осветљење је облик привремене системе

Систем паљења ЛЕД се зато будућег правца развоја! Да се усудим да предвиди да следеће Олимпијске игре у Токију ће имати око пола поља стадион са ЛЕД расвету.
Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Број 1, Xинxи Авенија, нови индустријски Парк, високу технологију Зоне, Xиан град, Кина
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com