Дом > Знање > Садржај

ЛЕД улици осветљење: енергетска ефикасност, сигурност и атрактивна урбани крајолик

Source:

ЛЕД улици осветљење: енергетска ефикасност, сигурност и атрактивна урбани крајолик

Модерне ЛЕД улици осветљење штеди знатан ниво енергије и трошкова, је у стању да унапреди урбано безбедност, омогућава атмосфера привлачном вредно живе у и одрћавајуже израдјивати смањује емисије ЦО2. Као инвестициони пројекат, зато је способан за остваривање позитивних урбани развој много брже него друге пројекте модернизације. Локалним скупштинама имају широк спектар различитих средстава и субвенција програмима који су им доступни.

Према недавном истраживању техничког стања уличне расвете процењено је 51 одсто већа као кад ми је потребна надоградња. Ово је Подесива за различите друге европске земље. У претходним пројектима за реновирање, Yахуа осветљење је успео да спаси до 85% осветљење фолије због употребе енергетски ефикасних ЛЕД расвету и интелигентна освјетљења система, истовремено остваривање побољшање квалитета светлости.

своје подружнице компаније Ситецо пружају комплетан портфолио високо ефикасни, интелигентна ЛЕД рјешења за модеран, енергетски ефикасна и трајна урбана осветљења. За окружних већа од било које величине са циљем да се дизајнирају будућност вреди за њихове становнике живе на штедњу енергије, сигуран, привлачном и умрежени начин.


Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Број 1, Xинxи Авенија, нови индустријски Парк, високу технологију Зоне, Xиан град, Кина
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com