Дом > Знање > Садржај

Како судити добар или лош квалитет је ВОДИО табли светла?

Source:

Како судити добар или лош квалитетСијалица до табле?

Светло ЛЕД панел може се рећи да буде најбољи представник Лед штедњу енергије лампе, које не само слим изглед, него и да остваре ефикасан енергије дуг живот, радијације, ефекат високог сјаја. Доwнлигхт овај панел може бити сада је рекао да је канцеларија, кућа од најбољи избор осветљења. Али сада на тржишту Марку ЛЕД панел светло, упишите је много врста, како да знамо која брзинуи #39; с квалитета је добра?

Прво , можете судимо из лампе, танке табле светло близу панел и задњим корицама, је запечаћена стању. Тако да га могу ефикасно да играју влаге, инсеката и водоотпорни ефекат. ЛЕД панел лампу стамбене су генерално високој чисто алуминијум љуске материјал, дуго роком трајања. Али ако је од лошег квалитета панела светла, каросерија и они нису интегрисана дизајн, само на табли је метала или пластичних материјала тело, овај панел светла, иако је то врло лаган, али не само за хлађење ефекат није добар и употреба времена није тако дуго.

Други,ЛЕД панел светломатеријал је такође веома важну улогу. Користе се оксидације алуминијумских легура материјала од доброг квалитета водио табли светла, да ли може да се користи обично под шта околности и ситуација не појављује Расти. Међутим , неке од лошег квалитета светлости слим табли, пегла праве своје тело, тако да то у влажном окружењу ће лако руст, а постоји потенцијални ризик од цурења. Ако узмете магнет могу то прогутати, а затим направљен је од челика

Истрага
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Контактирајте нас
Address: Број 1, Xинxи Авенија, нови индустријски Парк, високу технологију Зоне, Xиан град, Кина
Tel: +86-2981028690
Fax: +86-2981028980
E-mail: sales@sxyhzm.com